loading...

فناوري اطلاعات زيفا

https://zefa.ir/

بازدید : 260
سه شنبه 15 مهر 1399 زمان : 17:16

چک لیست سئو وب سایت

سئو به صورت کلی و اساس به دو بخش اصلی تقسیم و طبقه بندی می شود ؛ که عبارتند از :

  1. سئو داخلی ( on page seo )
  2. سئو خارجی ( off page seo )

ما قصد داریم در این مقاله به شما نکات مهمی را درباره سئوی داخلی به شما آموزش دهیم. اگر قدم به قدم با ما همراه باشید و سئوی داخلی را انجام دهید تأثیر به سزایی را بر روی عملکرد وب سایتتان مشاهده خواهید کرد. البته در نظر داشته باشید که عملیات سئو به یکباره نیست و شما باید دائما و به صورت مداوم روی سئوی سایت خود فعالیت کنید و نکات ذکر شده در مقاله را به صورت دوره ای انجام دهید.

برای انجام عملیات روی سئو داخلی سایت لازم است تا 2 ابزار مهم و ضروری را جهت تحلیل و پیگیری داده ها بر روی وب سایت خود راه اندازی کنید.

راه اندازی Google tag manager و Google Analytics

ابزار های Google tag manager و Google Analytics ابزار هایی بسیار حرفه ای و قدرتمند جهت اضافه کردن یا مدیریت و تحلیل آمار و ترافیک سایت یکی از بهترین ابزار های موجود در سطح وب می باشد که بدون نیاز به نوشتن کد های اضافه یا اعمال تغییرات اساسی در وب سایت امکانات بسیار زیادی را در اختیار شما قرار می دهد.

همچنین Google Analytics ضروری ترین ابزاری است که برای سئو سایت خود حتما باید آن را داشته باشید ، شما با استفاده از این ابزار می توانید ترافیک طبیعی ورودی سایت خود را از طریق موتور های جستجوگر مشاهده و بررسی کنید.همچنین جزئیات بیشتری درباره ی نرخ خروجی کاربران از سایتتان ، جزئیات ورود و خروج و رفتار کاربران کاربران با وب سایت خود را می توانید مشاهده و بررسی کنید.

راه اندازی کنسول جستجوی گوگل ( Search Console )

Search Console ابزاری رایگان می باشدکه توسط گوگل به کاربران ارئه می شود. با استفاده از ابزار Search Console ( که البته نام قبلی این کنسول گوگل وبمستر بوده است. ) شما میتوانید مستقیما با گوگل در ارتباط باشید و داده هایی از نحوه ی عملکرد سایت خود را در اختیار داشته باشید و از آن ها مطلع باشید.

راه اندازی افزونه Yoast

اگر از وردپرس استفاده می کنید حتما افزونه Yoast را نصب و راه اندازی کنید. این افزونه یکی از ضروری ترین و کاربردی ترین افزونه ها جهت بهبود سئوی سایت می باشد قبلا در سایت سئوکار یک مقاله بهترین افزونه سئو در وردپرس قرار گرفته است که بصورت کامل همه جزئیات مربوط به این افزونه شرح داده شده است.

چک لیست سئوی داخلی سایت :

انجام تحقیق روی کلمات کلیدی

یافتن عباراتی که کاربران در گوگل جستجو می کنند و برای هر کدام از آن ها یک استراتژی خوب سئو داشته باشید. برای هر کدام از صفحات سایت خود یک کلمه کلیدی انتخاب کنید. برای شروع نیازی نیست که حتما از پر رقابت ترین کلمات شروع کنید از کلماتی که جستجو کمتر و رقابت پایین تری برخورد هستند شروع کنید تا زود تر در گوگل جایگاه کسب کنید.

استفاده از کلمات کلیدی در آدرس URL صفحات

استفاده از کلمات کلیدی در آدرس URL صفحات یکی از معیار های گوگل برای رتبه بندی سایت ها می باشد و از اهمیت بالایی بر خوردار است ، از استفاده بیش از حد از کلمات در URL که موجب طولانی تر شدن آدرس میشود باید خودداری کرد پس سعی کنید تا آدرس تان کوتاه باشد.

نکته: بخاطر اصلاح آدرس URL صفحات خود، بعد از اینکه برای آن صفحه لینک گیری هایی انجام شده است ، یا اگر صفحه شما در گوگل رتبه و جایگاه دارد، آدرس آن صفحه را تغییر ندهید. اما از این به بعد برای مطالب جدیدی که در سایت خود منتشر می کنید این فاکتور را رعایت کنید چون سبب ایجاد بدلینک می شود و به سئوی سایت ضربه وارد می کند.

به کار گیری کلمه کلیدی در عنوان صفحات

استفاده کردن از کلمات کلیدی در عنوان سایت بسیار مهم و تاثیر گزار بر روی رتبه و جایگاه شما می باشد، اما از آن مهم تر، میزان نرخ کلیک بر اساس جایگاه شما می باشد CTR و موجب می شود هر چقدر عنوان شما جذاب تر باشد، کلیک های بیشتری بر روی سایت شما انجام شود و کاربران بیشتر مشتاق به مشاهده سایت شما خواهند بود.

استفاده از کلمه کلیدی در توضیحات متا

در کل متن و محتوای نوشته شده در متای توضیحات بر روی رتبه و جایگاه شما تاثیری ندارد و گوگل خود اعلام کرده است که متن متا جزو فاکتور های رتبه دهی نیست ولی اگر بتوانید یک عبارت جذاب را برای متای خود انتخاب بکنید و در این متا از کلمه کلیدی که کاربران جستجو میکنند هم استفاده کنید می توانید تاثیر بسیار بالایی در گرفتن ورودی و بازدیدکننده برای سایت خود را جذب بکنید.

استفاده از کلمه کلیدی فقط یک بار در تگ H1 سایت

بصورت کلی در هر صفحه نباید بیشتر از یک بار از تگ h1 استفاده شود، این تگ معمولا توسط خود قالب سایت شما تولید می شود و عنوان صفحه شما داخل آن قرار میگیرد. اما اگر قالب شما همچنین قابلیتی ندارد خودتان می توانید هنگام نوشتن توضیحات در ویرایشگر از این تگ استفاده بکنید. اما دقت داشته باشید که نباید بیشتر از 1 بار از این تگ استفاده کنید.

استفاده از کلمه کلیدی در متن

از کلمات کلیدی خود چند بار در متن استفاده کنید و سعی کنید که حداقل 300 کلمه متن توضیحات بنویسید ، زیرا یکی از اصلی ترین فاکتور های گوگل محتوای سایت میباشد اما نباید سعی شود که بخاطر بیشتر بودن تعداد کلمات بیشتر شروع به نوشتن متن های غیر مرتباط نکنید.

استفاده از مترادف کلمات

موتور های جستجوگر به سرعت در حال پیشرفت میباشند ، اما باز هم قادر به تشخیص و شناسایی همه کلمات کلیدی نیستند ، بخاطر همین گاهی اوقات بهتر است که حتما مترادف ها را نیز به عنوان کلمه کلیدی خود انتخاب بکنید. علاوه بر این خود کاربران نیز خیلی اوقات از کلمات مترادف و هم معنی برای سرچ در گوگل استفاده می کنند.

استفاده از متد Latent Semantic Indexing

این متن با روش های ریاضی رابطه های مخفیانه بین کلمات را جهت درک بیشتر اطلاعات ایندکس به گوگل میدهد. بصورت خلاصه این متد به گوگل کمک میکند تا درک بهتری از متن و محتوای شما داشته باشد.

شاید یکی از بهترین مثال ها برای شرح Latent Semantic Indexing این است که در گوگل زمانی که یک عبارت را جستجو می کنید، خود گوگل یکسری کلمات دیگر را نیز به شما پیشنهاد می دهد، این کلمات را گوگل با استفاده از متد Latent Semantic Indexing پیدا می کند و برای درک بیشتر متن شما و نمایش به کاربران بصورت هدف مند و هوشمندانه از این روش استفاده می کند.

استفاده از تگ ALT در سایت و اسم گزاری صحیح فایل ها

تگ ALT یا همان متن جایگزین در وردپرس هنگامی که شما یک عکس یا رسانه جدید را در سایت خود آپلود می کنید گفته میشود. موتور های جستجوگر قادر به درک عکس ها نیستند، بلکه با استفاده از تگ ALT و متنی که شما نوشته اید، درک خود را از عکس ها پیدا می کنند و بر اساس متن شما و متن جستجوی کاربر تصمیم به نمایش عکس ها میگیرند.

همچنین اگر در بین محتوای سایت خود از عکس ها استفاده می کنید حتما اسم عکس یا رسانه مورد نظر خودتان شامل کلمه کلیدی شما باشد و توصیف کننده عکس مورد نظر باشد.

لینک دهی با متن و انکر تکست سئو به صفحات دیگر سایت

گوگل یکی از فاکتور هایی که برای نمایش لینک ها دارد، متنی میباشد که شما به عنوان لینک انتخاب می کنید (همان متنی که شما روی آن میتوانید کلیک بکنید) که به آن انکر تکست یا متن لنگر anchor text گفته می شود.

شما با استفاده صحیح و به کار بردن کلمات کلیدی به عنوان انکر تکست می توانید به گوگل بگوئید که صفحه مورد نظر شما را با چه کلمات کلیدی به بازدیدکنندگان نمایش دهد

از کلمات غیر مرتبط همانند مثلا “کلیک کنید” و کلمات غیر مرتبط خودداری بکنید زیرا میتواند آسیب زیادی به سئوی سایت شما بزند.

چک لیست سئو خارجی سایت Off-Page SEO

همه اقدامات و کار های مورد نیاز جهت بهینه سازی سایت که باید در خارج از سایت شما انجام شود را قرار داده ایم. پیش نیاز سئوی خارجی سایت، انجام کار های مربوط به سئوی داخلی سایت می باشد.

استفاده از ابزار Ahrefs

Ahrefs اسم یکی از سایت های فعال در حوزه ارائه خدمات سئو میباشد، که معمولا کار های مربوط به تحلیل و تجزیه را انجام میدهد. شما میتوانید بعد از ثبت نام در سایت Ahrefs و وارد کردن آدرس دامین خودتان، قدرت سایت خود را مشاهده کنید و تعداد سایت هایی که به شما لینک مستقیم داده اند را مشاهده کنید

و یا اینکه آیا سایت های اسپمی وجود دارند که به شما لینک میدهند؟ و یا چند تا رقیب در حوزه کاری خود دارید و یکسری اطلاعات دیگر مانند اینکه آیا انکر تکست های سایت شما بدرستی تنظیم شده اند یا نه؟

بررسی لینک های رقبا

این ساده ترین راه برای لینک سازی سایت می باشد، دنبال کردن رقبا و یافتن متن و انکر تکست لینک ها و آدرس منبع لینک های که آتوریتی بالیی دارند میتواند به سئوی سایت شما کمک بسیار زیادی بکند و شما بر اساس تعداد سایت هایی که دارید یک استراتژی مناسب را انتخاب بکنید و شروع به لینک گیری بکنید.

همچنین لازم نیست که حتما از سایت هایی که رقبای شما لینک گیری کرده اند ، شما هم لینک بگیرید، بلکه میتوانید از منابع دیگری که مشابه با سایت مورد نظر هستند با همان قدرت و اعتبار کار های مربوط به لینک گیری را انجام دهید.

چک لیست کار های فنی سئو

این متد شامل بررسی کردن کنسول جستجوی گوگل برای یافتن ارور ها یا محتوای کپی و تکراری و همچنین صفحاتی که عنوان ندارند می شود.

این ابزار رایگان گوگل میباشد که برای مدیریت سایت ها جهت مشاهده و بررسی عملکرد سایت خود ارائه شده است. همچنین شما می توانید از این ابزار گوگل وبمستر (یا همان کنسول جستجوی گوگل) برای پیدا کردن مشکلات فنی سایت، کلمات پر جستجوی که سایت شما در آنها وجود داشته است، میزان نمایش سایت شما، نرخ کلیک CTR و میزان ورودی های گوگل و… استفاده بکنید.

شناسایی ریدایرکت های اشتباه

از کد ریدایرکت 301 نباید استفاده بکنید برای صفخاتی که بصورت موقتی در دسترس نیستند، کد 301 فقط برای صفحاتی که الان دیگر در سایت شما وجود ندارند یا حذف شده اند باید مورد استفاده قرار بگیرد.

ریدایرکت 302 به معنی : انتقال موقت میباشد و گوگل در این نوع انتقال اعتبار و جایگاه رتبه آن صفحه را به یک urlجدید منتقل نمیکند

ریدایرکت 301 به معنی: این میباشد که به گوگل میگوئید این صفحه دیگر در سایت شما وجود ندارد و از این به بعد به جای صفحه قبلی گوگل صفحه جدید را برای بازدیدکنندگان نمایش میدهد و اعتبار صفحه قبلی که وجود داشت را بصورت کامل به صفحه جدید منتقل میکند و بعد از مدتی گوگل صفحه قبلی که وجود داشت را نمایش نمیدهد و به جای آن آدرس جدید را در نتایج نمایش میدهد.

رفع مشکل لینک های شکسته، خطا ها و مشکلات Crawl

هر چقدر سایت شما بزرگتر باشد، این موارد اهمیت بیشتری دارند و تعدادشان نیز افرایش پیدا خواهد کرد. لینک های شکسته یا خطا های موجود در سایت موجب می شود که موتور های جستجو گر نتوانند بصورت صحیح محتوای شما را درک و ایندکس کنند و گاهی اوقات موجب گمراه شدن موتور های جستجو گر میشود بخاطر همین شما ورودی و ترافیک کمتری را برای سایت خود جذب خواهید کرد.

ابزار های بسیار زیادی برای بررسی لینک های شکسته سایت وجود دارند حتی اگر از وردپرس استفاده میکنید افزونه های نیز برای اینکار طراحی شده اند.

مهم: بررسی سرعت لود شدن سایت و سریع تر کردن سایت

سرعت لود سایت یکی از فاکتور های مهم گوگل میباشد همچنین این فاکتور بر روی ارتباط سایت شما با بازدیدکننده نیز تاثیر بسیار زیادی دارد. افزونه هایی همانند wp-rocket در وردپرس وجود دارند که میتوانند کار بهینه سازی سایت را برای شما انجام دهند. با استفاده از ابزار GTmetrix هم میتوانید وضعیت سرعت لود سایت خود را مشاهده بکنید.

بهینه سازی سایت برای گوشی های موبایل

امروزه خیلی از کاربران سایت ها از گوشی های موبایل استفاده میکنند/ اگر سایت شما برای گوشی موبایل سازگار نباشد، شما نمیتوانید کاربران موبایل رو راضی نگه دارید.

تکنیک های پیشنهادی خود گوگل هم همانند AMP ارائه شده است که جهت افزایش سرعت هر چه بیشتر سایت ها میباشد.

ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل

شما میتوانید با ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل، براحتی گوگل را از آخرین مطالبی که در سایت خود منتشر میکنید در جریان بگزارید و گوگل بتواند مطالب جدید سایت شما را ایندکس بکند.

ساخت فایل robots.txt و ثبت آن در کنسول گوگل

برای اطلاع رسانی به گوگل جهت پیدا کردن نقشه سایت میتوان از فایل robots.txt استفاده کرد همچنین شما میتوانید در این فایل مشخص بکنید که گوگل اجازه ایندکس کردن کدام صفحات از سایت شما را دارد و کدام صفحات از سایت شما را نمیتواند ایندکس بکند.(این مورد میتواند برای انواع مختلف خزنده ها مانند بینگ و یاندکس و… نیز صادق باشد و شما به هر کدام از موتور های جستجوگر اجازه دسترسی و خواندن مطالب بخش خاصی از سایت خود را بدهید)

لیست کار های مفید برای سئو سایت که هر سئوکار باید انجام دهد

فعالیت بر روی برند

شما میتوانید با فعالیت بر روی بند خود، در شبکه های اجتماعی، خود را بیشتر به کاربران خود نزدیک بکنید. همچنین در نظر داشته باشید که بعضی از شبکه های اجتماعی تاثیر بسیار خوبی بر روی سئوی سایت شما دارند و با فعالیت بر روی آن ها میتوانید علاوه بر بهبود رتبه سایت خود، به مخاطبان خود در شبکه های اجتماعی هم دسترسی مناسبی داشته باشید

تهیه رپورتاژ آگهی و تولید محتوای روزانه

برای تکمیل چک لیست سئوی سایت می توانید 2 مورد فوق را تکمیل بکنید و در سایت خود به کار ببرید. در تهیه محتوا همه تلاش خود را بکنید که مطابق با قوانین گوگل انجام شود.

اگر شما مورد دیگری برای چک لیست سئو مد نظر دارید حتما در قسمت نظرات همین مقاله مطرح بکنید تا به سایت اضافه شود و بقیه کاربران هم بتوانند از آن استفاده بکنند.

برای شروع کار این مورد کافی میباشند و میتوانید بصورت کامل با انجام موارد فوق یک کانفیگ بسیار حرفه ای که همه سئو کار های با تجربه و با سابقه انجام میدهند را شما نیز انجام دهید.

در سئو وجود تداوم و انجام و بررسی مجدد تغییرات تاثیر بسیار زیادی در گرفتن ترافیک بیشتر دارد، همچنین با توجه به رقابت بالا در دنیای اینترنت باید همه تلاش خود را بکنید که فاکتور های گوگل را به نحو احسن انجام دهید.


سئوی وبسایت خود را به فناوری اطلاعات زیفا بسپارید

منبع : https://zefa.ir/website-seo-checklist/

چک لیست سئو وب سایت

سئو به صورت کلی و اساس به دو بخش اصلی تقسیم و طبقه بندی می شود ؛ که عبارتند از :

  1. سئو داخلی ( on page seo )
  2. سئو خارجی ( off page seo )

ما قصد داریم در این مقاله به شما نکات مهمی را درباره سئوی داخلی به شما آموزش دهیم. اگر قدم به قدم با ما همراه باشید و سئوی داخلی را انجام دهید تأثیر به سزایی را بر روی عملکرد وب سایتتان مشاهده خواهید کرد. البته در نظر داشته باشید که عملیات سئو به یکباره نیست و شما باید دائما و به صورت مداوم روی سئوی سایت خود فعالیت کنید و نکات ذکر شده در مقاله را به صورت دوره ای انجام دهید.

برای انجام عملیات روی سئو داخلی سایت لازم است تا 2 ابزار مهم و ضروری را جهت تحلیل و پیگیری داده ها بر روی وب سایت خود راه اندازی کنید.

راه اندازی Google tag manager و Google Analytics

ابزار های Google tag manager و Google Analytics ابزار هایی بسیار حرفه ای و قدرتمند جهت اضافه کردن یا مدیریت و تحلیل آمار و ترافیک سایت یکی از بهترین ابزار های موجود در سطح وب می باشد که بدون نیاز به نوشتن کد های اضافه یا اعمال تغییرات اساسی در وب سایت امکانات بسیار زیادی را در اختیار شما قرار می دهد.

همچنین Google Analytics ضروری ترین ابزاری است که برای سئو سایت خود حتما باید آن را داشته باشید ، شما با استفاده از این ابزار می توانید ترافیک طبیعی ورودی سایت خود را از طریق موتور های جستجوگر مشاهده و بررسی کنید.همچنین جزئیات بیشتری درباره ی نرخ خروجی کاربران از سایتتان ، جزئیات ورود و خروج و رفتار کاربران کاربران با وب سایت خود را می توانید مشاهده و بررسی کنید.

راه اندازی کنسول جستجوی گوگل ( Search Console )

Search Console ابزاری رایگان می باشدکه توسط گوگل به کاربران ارئه می شود. با استفاده از ابزار Search Console ( که البته نام قبلی این کنسول گوگل وبمستر بوده است. ) شما میتوانید مستقیما با گوگل در ارتباط باشید و داده هایی از نحوه ی عملکرد سایت خود را در اختیار داشته باشید و از آن ها مطلع باشید.

راه اندازی افزونه Yoast

اگر از وردپرس استفاده می کنید حتما افزونه Yoast را نصب و راه اندازی کنید. این افزونه یکی از ضروری ترین و کاربردی ترین افزونه ها جهت بهبود سئوی سایت می باشد قبلا در سایت سئوکار یک مقاله بهترین افزونه سئو در وردپرس قرار گرفته است که بصورت کامل همه جزئیات مربوط به این افزونه شرح داده شده است.

چک لیست سئوی داخلی سایت :

انجام تحقیق روی کلمات کلیدی

یافتن عباراتی که کاربران در گوگل جستجو می کنند و برای هر کدام از آن ها یک استراتژی خوب سئو داشته باشید. برای هر کدام از صفحات سایت خود یک کلمه کلیدی انتخاب کنید. برای شروع نیازی نیست که حتما از پر رقابت ترین کلمات شروع کنید از کلماتی که جستجو کمتر و رقابت پایین تری برخورد هستند شروع کنید تا زود تر در گوگل جایگاه کسب کنید.

استفاده از کلمات کلیدی در آدرس URL صفحات

استفاده از کلمات کلیدی در آدرس URL صفحات یکی از معیار های گوگل برای رتبه بندی سایت ها می باشد و از اهمیت بالایی بر خوردار است ، از استفاده بیش از حد از کلمات در URL که موجب طولانی تر شدن آدرس میشود باید خودداری کرد پس سعی کنید تا آدرس تان کوتاه باشد.

نکته: بخاطر اصلاح آدرس URL صفحات خود، بعد از اینکه برای آن صفحه لینک گیری هایی انجام شده است ، یا اگر صفحه شما در گوگل رتبه و جایگاه دارد، آدرس آن صفحه را تغییر ندهید. اما از این به بعد برای مطالب جدیدی که در سایت خود منتشر می کنید این فاکتور را رعایت کنید چون سبب ایجاد بدلینک می شود و به سئوی سایت ضربه وارد می کند.

به کار گیری کلمه کلیدی در عنوان صفحات

استفاده کردن از کلمات کلیدی در عنوان سایت بسیار مهم و تاثیر گزار بر روی رتبه و جایگاه شما می باشد، اما از آن مهم تر، میزان نرخ کلیک بر اساس جایگاه شما می باشد CTR و موجب می شود هر چقدر عنوان شما جذاب تر باشد، کلیک های بیشتری بر روی سایت شما انجام شود و کاربران بیشتر مشتاق به مشاهده سایت شما خواهند بود.

استفاده از کلمه کلیدی در توضیحات متا

در کل متن و محتوای نوشته شده در متای توضیحات بر روی رتبه و جایگاه شما تاثیری ندارد و گوگل خود اعلام کرده است که متن متا جزو فاکتور های رتبه دهی نیست ولی اگر بتوانید یک عبارت جذاب را برای متای خود انتخاب بکنید و در این متا از کلمه کلیدی که کاربران جستجو میکنند هم استفاده کنید می توانید تاثیر بسیار بالایی در گرفتن ورودی و بازدیدکننده برای سایت خود را جذب بکنید.

استفاده از کلمه کلیدی فقط یک بار در تگ H1 سایت

بصورت کلی در هر صفحه نباید بیشتر از یک بار از تگ h1 استفاده شود، این تگ معمولا توسط خود قالب سایت شما تولید می شود و عنوان صفحه شما داخل آن قرار میگیرد. اما اگر قالب شما همچنین قابلیتی ندارد خودتان می توانید هنگام نوشتن توضیحات در ویرایشگر از این تگ استفاده بکنید. اما دقت داشته باشید که نباید بیشتر از 1 بار از این تگ استفاده کنید.

استفاده از کلمه کلیدی در متن

از کلمات کلیدی خود چند بار در متن استفاده کنید و سعی کنید که حداقل 300 کلمه متن توضیحات بنویسید ، زیرا یکی از اصلی ترین فاکتور های گوگل محتوای سایت میباشد اما نباید سعی شود که بخاطر بیشتر بودن تعداد کلمات بیشتر شروع به نوشتن متن های غیر مرتباط نکنید.

استفاده از مترادف کلمات

موتور های جستجوگر به سرعت در حال پیشرفت میباشند ، اما باز هم قادر به تشخیص و شناسایی همه کلمات کلیدی نیستند ، بخاطر همین گاهی اوقات بهتر است که حتما مترادف ها را نیز به عنوان کلمه کلیدی خود انتخاب بکنید. علاوه بر این خود کاربران نیز خیلی اوقات از کلمات مترادف و هم معنی برای سرچ در گوگل استفاده می کنند.

استفاده از متد Latent Semantic Indexing

این متن با روش های ریاضی رابطه های مخفیانه بین کلمات را جهت درک بیشتر اطلاعات ایندکس به گوگل میدهد. بصورت خلاصه این متد به گوگل کمک میکند تا درک بهتری از متن و محتوای شما داشته باشد.

شاید یکی از بهترین مثال ها برای شرح Latent Semantic Indexing این است که در گوگل زمانی که یک عبارت را جستجو می کنید، خود گوگل یکسری کلمات دیگر را نیز به شما پیشنهاد می دهد، این کلمات را گوگل با استفاده از متد Latent Semantic Indexing پیدا می کند و برای درک بیشتر متن شما و نمایش به کاربران بصورت هدف مند و هوشمندانه از این روش استفاده می کند.

استفاده از تگ ALT در سایت و اسم گزاری صحیح فایل ها

تگ ALT یا همان متن جایگزین در وردپرس هنگامی که شما یک عکس یا رسانه جدید را در سایت خود آپلود می کنید گفته میشود. موتور های جستجوگر قادر به درک عکس ها نیستند، بلکه با استفاده از تگ ALT و متنی که شما نوشته اید، درک خود را از عکس ها پیدا می کنند و بر اساس متن شما و متن جستجوی کاربر تصمیم به نمایش عکس ها میگیرند.

همچنین اگر در بین محتوای سایت خود از عکس ها استفاده می کنید حتما اسم عکس یا رسانه مورد نظر خودتان شامل کلمه کلیدی شما باشد و توصیف کننده عکس مورد نظر باشد.

لینک دهی با متن و انکر تکست سئو به صفحات دیگر سایت

گوگل یکی از فاکتور هایی که برای نمایش لینک ها دارد، متنی میباشد که شما به عنوان لینک انتخاب می کنید (همان متنی که شما روی آن میتوانید کلیک بکنید) که به آن انکر تکست یا متن لنگر anchor text گفته می شود.

شما با استفاده صحیح و به کار بردن کلمات کلیدی به عنوان انکر تکست می توانید به گوگل بگوئید که صفحه مورد نظر شما را با چه کلمات کلیدی به بازدیدکنندگان نمایش دهد

از کلمات غیر مرتبط همانند مثلا “کلیک کنید” و کلمات غیر مرتبط خودداری بکنید زیرا میتواند آسیب زیادی به سئوی سایت شما بزند.

چک لیست سئو خارجی سایت Off-Page SEO

همه اقدامات و کار های مورد نیاز جهت بهینه سازی سایت که باید در خارج از سایت شما انجام شود را قرار داده ایم. پیش نیاز سئوی خارجی سایت، انجام کار های مربوط به سئوی داخلی سایت می باشد.

استفاده از ابزار Ahrefs

Ahrefs اسم یکی از سایت های فعال در حوزه ارائه خدمات سئو میباشد، که معمولا کار های مربوط به تحلیل و تجزیه را انجام میدهد. شما میتوانید بعد از ثبت نام در سایت Ahrefs و وارد کردن آدرس دامین خودتان، قدرت سایت خود را مشاهده کنید و تعداد سایت هایی که به شما لینک مستقیم داده اند را مشاهده کنید

و یا اینکه آیا سایت های اسپمی وجود دارند که به شما لینک میدهند؟ و یا چند تا رقیب در حوزه کاری خود دارید و یکسری اطلاعات دیگر مانند اینکه آیا انکر تکست های سایت شما بدرستی تنظیم شده اند یا نه؟

بررسی لینک های رقبا

این ساده ترین راه برای لینک سازی سایت می باشد، دنبال کردن رقبا و یافتن متن و انکر تکست لینک ها و آدرس منبع لینک های که آتوریتی بالیی دارند میتواند به سئوی سایت شما کمک بسیار زیادی بکند و شما بر اساس تعداد سایت هایی که دارید یک استراتژی مناسب را انتخاب بکنید و شروع به لینک گیری بکنید.

همچنین لازم نیست که حتما از سایت هایی که رقبای شما لینک گیری کرده اند ، شما هم لینک بگیرید، بلکه میتوانید از منابع دیگری که مشابه با سایت مورد نظر هستند با همان قدرت و اعتبار کار های مربوط به لینک گیری را انجام دهید.

چک لیست کار های فنی سئو

این متد شامل بررسی کردن کنسول جستجوی گوگل برای یافتن ارور ها یا محتوای کپی و تکراری و همچنین صفحاتی که عنوان ندارند می شود.

این ابزار رایگان گوگل میباشد که برای مدیریت سایت ها جهت مشاهده و بررسی عملکرد سایت خود ارائه شده است. همچنین شما می توانید از این ابزار گوگل وبمستر (یا همان کنسول جستجوی گوگل) برای پیدا کردن مشکلات فنی سایت، کلمات پر جستجوی که سایت شما در آنها وجود داشته است، میزان نمایش سایت شما، نرخ کلیک CTR و میزان ورودی های گوگل و… استفاده بکنید.

شناسایی ریدایرکت های اشتباه

از کد ریدایرکت 301 نباید استفاده بکنید برای صفخاتی که بصورت موقتی در دسترس نیستند، کد 301 فقط برای صفحاتی که الان دیگر در سایت شما وجود ندارند یا حذف شده اند باید مورد استفاده قرار بگیرد.

ریدایرکت 302 به معنی : انتقال موقت میباشد و گوگل در این نوع انتقال اعتبار و جایگاه رتبه آن صفحه را به یک urlجدید منتقل نمیکند

ریدایرکت 301 به معنی: این میباشد که به گوگل میگوئید این صفحه دیگر در سایت شما وجود ندارد و از این به بعد به جای صفحه قبلی گوگل صفحه جدید را برای بازدیدکنندگان نمایش میدهد و اعتبار صفحه قبلی که وجود داشت را بصورت کامل به صفحه جدید منتقل میکند و بعد از مدتی گوگل صفحه قبلی که وجود داشت را نمایش نمیدهد و به جای آن آدرس جدید را در نتایج نمایش میدهد.

رفع مشکل لینک های شکسته، خطا ها و مشکلات Crawl

هر چقدر سایت شما بزرگتر باشد، این موارد اهمیت بیشتری دارند و تعدادشان نیز افرایش پیدا خواهد کرد. لینک های شکسته یا خطا های موجود در سایت موجب می شود که موتور های جستجو گر نتوانند بصورت صحیح محتوای شما را درک و ایندکس کنند و گاهی اوقات موجب گمراه شدن موتور های جستجو گر میشود بخاطر همین شما ورودی و ترافیک کمتری را برای سایت خود جذب خواهید کرد.

ابزار های بسیار زیادی برای بررسی لینک های شکسته سایت وجود دارند حتی اگر از وردپرس استفاده میکنید افزونه های نیز برای اینکار طراحی شده اند.

مهم: بررسی سرعت لود شدن سایت و سریع تر کردن سایت

سرعت لود سایت یکی از فاکتور های مهم گوگل میباشد همچنین این فاکتور بر روی ارتباط سایت شما با بازدیدکننده نیز تاثیر بسیار زیادی دارد. افزونه هایی همانند wp-rocket در وردپرس وجود دارند که میتوانند کار بهینه سازی سایت را برای شما انجام دهند. با استفاده از ابزار GTmetrix هم میتوانید وضعیت سرعت لود سایت خود را مشاهده بکنید.

بهینه سازی سایت برای گوشی های موبایل

امروزه خیلی از کاربران سایت ها از گوشی های موبایل استفاده میکنند/ اگر سایت شما برای گوشی موبایل سازگار نباشد، شما نمیتوانید کاربران موبایل رو راضی نگه دارید.

تکنیک های پیشنهادی خود گوگل هم همانند AMP ارائه شده است که جهت افزایش سرعت هر چه بیشتر سایت ها میباشد.

ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل

شما میتوانید با ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل، براحتی گوگل را از آخرین مطالبی که در سایت خود منتشر میکنید در جریان بگزارید و گوگل بتواند مطالب جدید سایت شما را ایندکس بکند.

ساخت فایل robots.txt و ثبت آن در کنسول گوگل

برای اطلاع رسانی به گوگل جهت پیدا کردن نقشه سایت میتوان از فایل robots.txt استفاده کرد همچنین شما میتوانید در این فایل مشخص بکنید که گوگل اجازه ایندکس کردن کدام صفحات از سایت شما را دارد و کدام صفحات از سایت شما را نمیتواند ایندکس بکند.(این مورد میتواند برای انواع مختلف خزنده ها مانند بینگ و یاندکس و… نیز صادق باشد و شما به هر کدام از موتور های جستجوگر اجازه دسترسی و خواندن مطالب بخش خاصی از سایت خود را بدهید)

لیست کار های مفید برای سئو سایت که هر سئوکار باید انجام دهد

فعالیت بر روی برند

شما میتوانید با فعالیت بر روی بند خود، در شبکه های اجتماعی، خود را بیشتر به کاربران خود نزدیک بکنید. همچنین در نظر داشته باشید که بعضی از شبکه های اجتماعی تاثیر بسیار خوبی بر روی سئوی سایت شما دارند و با فعالیت بر روی آن ها میتوانید علاوه بر بهبود رتبه سایت خود، به مخاطبان خود در شبکه های اجتماعی هم دسترسی مناسبی داشته باشید

تهیه رپورتاژ آگهی و تولید محتوای روزانه

برای تکمیل چک لیست سئوی سایت می توانید 2 مورد فوق را تکمیل بکنید و در سایت خود به کار ببرید. در تهیه محتوا همه تلاش خود را بکنید که مطابق با قوانین گوگل انجام شود.

اگر شما مورد دیگری برای چک لیست سئو مد نظر دارید حتما در قسمت نظرات همین مقاله مطرح بکنید تا به سایت اضافه شود و بقیه کاربران هم بتوانند از آن استفاده بکنند.

برای شروع کار این مورد کافی میباشند و میتوانید بصورت کامل با انجام موارد فوق یک کانفیگ بسیار حرفه ای که همه سئو کار های با تجربه و با سابقه انجام میدهند را شما نیز انجام دهید.

در سئو وجود تداوم و انجام و بررسی مجدد تغییرات تاثیر بسیار زیادی در گرفتن ترافیک بیشتر دارد، همچنین با توجه به رقابت بالا در دنیای اینترنت باید همه تلاش خود را بکنید که فاکتور های گوگل را به نحو احسن انجام دهید.


سئوی وبسایت خود را به فناوری اطلاعات زیفا بسپارید

منبع : https://zefa.ir/website-seo-checklist/

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 194
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 133
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 118
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 134
  • بازدید ماه : 796
  • بازدید سال : 1727
  • بازدید کلی : 1978502
  • <
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی